Scholen vergelijken

Vergelijker van school vergelijkingssites. Best bezochte school vergelijkingssites en welk niveau je scholen vergelijken kunt. Vergelijk het beste onderwijs instellingen via scholensites en vergelijkers van je keus.

 

School vergelijkingssites

Best bezochte scholensites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Breder zoeken naar opleidingen

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Studiekeuze123.nl

Op de website www.studiekeuze123.nl kun je opleidingen binnen het hoger onderwijs met elkaar vergelijken, op basis van 60 criteria, uiteenlopend van de kwaliteit van de opleiding, studentenoordelen over docenten, bruto startsalaris tot de gemiddelde kamerhuur per studentenstad. Stichting Studiekeuze123 is een gezamenlijk initiatief van het hoger onderwijs , verenigd in de Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO en de studentenorganisaties ISO en LSVb.

Scholen vergelijken bij studiekeuze123.nl


Educationfair.nl

Educationfair.nl is een engelstalige site en hier vergelijk je al het hogeronderwijs en universiteiten in Nederland. Deze site is de enige die het complete HBO en Universitaire aanbod toont. educationfair.nl richt zich primair op de internationale onderwijs markt. Middels de website www.educationfair.nl worden alle Hoger Onderwijs Instellingen in Nederland kosteloos geprofileerd, inclusief het gehele opleidingsaanbod.

Vergelijk scholen bij educationfair.nl


10000scholen.nl

10.000scholen.nl helpt ouders bij het vinden en vergelijken van scholen. Van alle basis- en middelbare scholen in Nederland tonen ze zoveel mogelijk onafhankelijke informatie en geeft antwoord op vragen zoals: Wat voor soort onderwijs biedt een school aan? Halen de leerlingen hoge cijfers? Zijn er andere scholen in de buurt? Wat vindt de Inspectie van het Onderwijs?

Vergelijk scholen via 10000scholen.nl


Scholenopdekaart.nl (vernieuwd)

Vergelijk basisscholen. Voorlopig moeten de ouders het doen met de gegevens van het ministerie van Onderwijs, zoals schoolgrootte en inspectierapporten. Het is de bedoeling dat de scholen de komende maanden en jaren zelf gegevens over hun activiteiten en resultaten toevoegen, om te beginnen met de CITO-scores in december.

Vergelijk basisscholen met scholenopdekaart.nl


Onderwijsplanet.nl

Onderwijsplanet is een portal op het gebied van regulier en commercieel onderwijs, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Een overzichtelijke virtuele omgeving waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Op Onderwijsplanet is (bijna) alles te vinden op het gebied van regulier en commercieel onderwijs. Of je nu op zoek bent naar een geschikte school voor de kinderen, een opleiding, training, cursus, huiswerkbegeleiding, loopbaanadviseur, coach of interessante workshops: Onderwijsplanet biedt al die informatie onder een dak.

Vergelijk scholen met onderwijsplanet.nl


Schoolkompas.nl (nieuw)

Schoolkompas.nl is een website die leerlingen van groep 8, en hun ouders, helpt bij het zoeken van een middelbare school. Schoolkompas.nl is geen kieswijzer die een school aanwijst als beste keus, maar helpt de toekomstige brugklasser en z'n ouders ontdekken welke scholen het beste aansluiten bij hun wensen. Meer informatie staat in de factsheet. Vergelijk landelijk praktijkonderwijs, vmbo-b,vmbo-k, vmbo-g(t), havo en vwo scholen

Vergelijk scholen bij schoolkompas.nl


School-vergelijk.nl

Op School-vergelijk kan je scholen op diverse manieren bekijken en met elkaar vergelijken. Uitgangspunt is dat iedere bezoeker zijn eigen mening over een school kan vormen en daarbij verschillende bronnen tot zijn beschikking heeft. Door de algemene gegevens heb je informatie over het aantal leerlingen, de verdeling tussen mannen en vrouwen en de gemiddelde leeftijd van de docenten. Vergelijk alle middelbare scholen van Nederland. Je kunt vergeijken op schoolbeoordelingen, aantal leerlingen, onderwijsniveaus, het rapport van de Inspectie.

Scholen vergelijken via school-vergelijk.nl


Deze vergelijker van school vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite scholen


Met een scholen vergelijkingssite vergelijk je scholen op kenmerken zoals studieniveau, open dagen, locatie of studierichting.

Maar wie vergelijkt de scholensites en school vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de school vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven