Pensioenen vergelijken

Vergelijker van pensioen vergelijkingssites. Best bezochte pensioen vergelijkingssites en hoeveel pensioenverzekeringen of bankspaarrekeningen vergeleken worden. Vergelijk de beste pensioenuitkeringen via pensioensites en pensioen vergelijkers van je keus.

 

Pensioen vergelijkingssites

Best bezochte pensioensites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Rente.nl

Rente.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite waarop je rentes en voorwaarden kunt vergelijken Zo vind je op Rente.nl een compleet overzicht van producten om zelf een aanvullend pensioen op te bouwen. Naast het vergelijken van deze producten op rente en voorwaarden kun je in de meeste gevallen deze ook direct aanvragen via Rente.nl.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar pensioenaanbieders

Vergelijk pensioenen met rente.nl


Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is opgericht om particuliere en zakelijke bezoekers op een 100% onafhankelijke manier te helpen met het kiezen van de juiste pensioen adviseur. Ze willen een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle pensioen advieskantoren in Nederland. Door alle informatie over pensioen advieskantoren en klantervaringen te verzamelen, helpen ze bezoekers op de website om een betere keuze te maken. Consumentenbond is aandeelhouder in dit initiatrief.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar pensioen adviseurs

Vergelijk pensioen adviseurs via advieskeuze.nl


123lijfrente.nl

123lijfrente.nl biedt als eerste marktpartij jou de mogelijkheid om op basis van 0% provisie te kunnen vergelijken. In het geval van een verzekeringsvergelijking keert 123lijfrente de van toepassing zijnde afsluitprovisie in 1 keer uit aan de klant in de vorm van een eenmalige bonus. 123lijfrente.nl biedt de tarieven van de top 10 verzekeraars en bancaire aanbieders. Met dit complete aanbod kun je zelfstandig een weloverwogen keuze maken.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon

Vergelijk pensioenen via 123lijfrente.nl


Pensioenkoers.nl

Pensioenkoers.nl is de meest complete vergelijkingssite voor jouw vrijkomende lijfrente of pensioen. Op pensioenkoers.nl kun je eenvoudig de uitgangspunten invullen voor de lijfrente van jouw keuze. Vervolgens berekenen ze de periodieke uitkering bij meer dan 15 gerenommeerde verzekeraars en banken. Je kunt zelf de aanbiedingen vergelijken en de door jou gewenste offerte bij hun opvragen.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon

Vergelijk pensioenen via pensioenkoers.nl


Eenzorgeloospensioen.nl (nieuw)

Het initiatief Eenzorgeloospensioen.nl is een informatieve vergelijkingssite waar alle pensioenproducten op een plek zijn samengebracht. Om het aanbod voor bezoekers makkelijk te maken, is gekozen voor een en dezelfde structuur van informatievoorziening. Met Eenzorgeloospensioen.nl worden pensioen producten en diensten van verzekeraars en banken voor consumenten veel simpeler, duidelijker en overzichtelijker in kaart gebracht. Zowel bankspaar als pensioen verzekeringen.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar pensioenaanbieders / leadgeneratie

Vergelijk pensioenen bij eenzorgeloospensioen.nl


Deze vergelijker van pensioen vergelijkingssites vergelijkt alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie over aanmelden van een nieuwe vergelijkingssite

Zie je een link welke niet werkt of verkeerd doorverwijst? Meld het ons via info apenstaartje consumentenvergelijking.nl


Vergelijkingssite pensioen


Met een pensioen vergelijkingssite vergelijk je pensioenen, lijfrentes en bankspaarrekeningen op kenmerken zoals pensioenopbouw, pensioenkapitaal, looptijd of pensioendatum

Maar wie vergelijkt de pensioensites en pensioen vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

 

Google link suggesties

Klik = naar boven