Opleiding, training en cursus vergelijken

Vergelijker van opleiding, training en cursus vergelijkingssites. Best bezochte vergelijkingssites en hoeveel opleidingen, trainingen en cursussen je vergelijken kunt. Vergelijk opleidingen via vergelijkers van je keus.

 

Opleiding / training / cursus vergelijkingssites

Best bezochte websites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Breder zoeken naar scholen

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Springest.nl

Springest is een onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen. Springest biedt een overzicht in 21 categorieƫn en ruim 1.000 verschillende onderwerpen. Aanbieders van trainingen plaatsen hun aanbod zelf op Springest, om zo nauwkeurig mogelijke informatie te bieden.

Vergelijk opleidingen via springest.nl


Millian.nl

Millian is de meest geraadpleegde opleidingensite voor (young) professionals, managers en aankomende masterstudenten. Vergelijk 9639 opleidingen en trainingen van de top 200 opleidingsinstituten, in alle mogelijke vakgebieden.

Vergelijk opleidingen via millian.nl


Cursusvoor.nl

Een van de grootste zoekmachines met cursussen, opleidingen, trainingen en workshops in Nederland doorzoekt het aanbod van 2.400 Nederlandse cursusaanbieders. Een cursus, opleiding, training of workshop vinden en zoeken is erg eenvoudig. Cursusaanbieder? Het plaatsen van cursussen is en blijft gratis. Via Cursusvoor.nl vergelijk je bijna 30.000 cursussen, opleidingen, trainingen en workshops in Nederland.

Vergelijk opleidingen met cursusvoor.nl


Besteopleidingen.nl (nieuw)

Op de website Besteopleidingen.nl kun je opleidingen vergelijken. Ervaringen met opleidingen en reviews van cursisten staan overzichtelijk gerangschikt op de website. Heb je ervaring met een bepaalde studie of cursus? Schroom niet en deel jouw opleidingen ervaringen online. Van bekende spelers zoals bijvoorbeeld NHA kun je de ervaringen van cursisten online bekijken. Maar ook kleinere cursus aanbieders zoals Laudius staan vermeld op Besteopleidingen.nl.Je kunt reviews vergelijken en ook zelf jouw studie ervaringen delen

Vergelijk opleidingen bij besteopleidingen.nl


Alleopleidingenencursussen.nl

Informatie en ervaringen van jou als bezoeker vinden veel bezoekers belangrijk. Ze lezen graag via de recensies hoe jij een cursus, opleiding of training hebt ervaren. Tevens kan iedereen belangrijke informatie op het gebied van scholing of daaraan gerelateerde onderwerpen op deze website plaatsen

Vergelijk opleidingen bij alleopleidingenencursussen.nl


Onderwijsplanet.nl

Onderwijsplanet is een onafhankelijke portal op het gebied van regulier en commercieel onderwijs, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Een overzichtelijke virtuele omgeving waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Op Onderwijsplanet is (bijna) alles te vinden op het gebied van regulier en commercieel onderwijs en vergelijkt alle aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Vergelijk opleidingen bij onderwijsplanet.nl


Trainingplaza.nl

Dagelijks worden trainingen en opleidingen toegevoegd! Nu zijn er al meer dan 3500 opleidingsmogelijkheden aanwezig. Deze gids bestrijkt een groot scala aan bedrijfsopleidingen van management, organisatie en taal trainingen tot aan specifieke technische en financiƫle onderwerpen. Zoek een opleiding of training op thema of trefwoord.

Opleidingen vergelijken bij trainingplaza.nl


Opleiding, training en cursus aanbieders

Best bezochte sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank


De LOI onderscheidt een aantal productgroepen: University, HBO-studies, HBO-cursussen (korte cursussen op HBO-niveau), cursussen, taalcursussen, hobbycursussen, Audiocursussen (lesmateriaal staat volledig op cd). En sinds kort HBO Klassikaal en Cursussen Klassikaal.

Vergelijk cursussen met loi.nl


NHA opleidingen (www.nha.nl) biedt de voordeligste thuis-studies aan van Nederland. Geinteresseerden kunnen uit meer dan 250 verschillende cursussen en opleidingen kiezen. En starten kan op iedere dag van het jaar.

Vergelijk cursussen bij nha.nl.nl


Het NTI staat al ruim 65 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt 850 opleidingen aan, in de categorien: Cursus, MBO, HBO en zelfs een Masteropleiding. Studenten kunnen kiezen uit volledige zelfstudie of deels klassikaal.

Vergelijk cursussen via nti.nl


Studieplan.nl biedt veel verschillende cursussen. Zo biedt Studieplan.nl veel verschillende hobby cursussen in diverse onderwerpen; auto's, creatief, spellen, talen, schrijven etc. Maar Studieplan.nl biedt ook diverse beroepsgerichte studies van informatica opleidingen tot gerichte branche diploma's zoals SEPRVVR.

Vergelijk cursussen met studieplan.nl


Icttrainingen.nl

Icttrainingen.nl biedt een volwaardig alternatief voor klassikale IT trainingen voor de meest recente technieken van o.a. Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc. Beschik je niet over budgetten van vele duizenden euro's? Geen probleem, bij hun ben je voor enkele honderden euro's klaar.

Vergelijk trainingen bij icttrainingen.nl


Deze vergelijker van opleiding vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites en de best bezochte cursus aanbieders. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite opleidingen


Met een opleiding vergelijkingssite vergelijk je opleidingen op kenmerken zoals regio, prijs, nineau ( mbo, hbo, wo), lesduur of keurmerk.

Maar wie vergelijkt de opleiding vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de opleiding vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven