Lenen vergelijken

Vergelijker van lening vergelijkingssites. Best bezochte lening vergelijkingssites en hoeveel kredietverstrekkers je vergelijken kunt. Vergelijk de beste leningen via leensites en lening vergelijkers van je keus.

 

Lening vergelijkingssites

Best bezochte leensites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl

Bij Independer vind je makkelijk en snel de beste leningen en kredieten. Op basis van de door jou ingevoerde persoonlijke gegevens tonen ze aanbieders gerangschikt op prijs-kwaliteit in een overzicht. Wil je meer detailinformatie? Dan kun je gemakkelijk per product alle productdetails terugvinden. Ook kun je simpel 3 leningen naast elkaar zetten en met elkaar vergelijken. Via Independer.nl vergelijk je ruim 50 leningen. Je kunt online advies krijgen voor de meest geschikte leningsvariant. Vergelijk de leningen op actuele rentepercentages. Per lening is er een link naar meer informatie en aanvraag van offertes.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator, direct kanaal Achmea groep

Vergelijk kredietverstrekkers bij independer.nl


Pricewise.nl

Via PrizeWize kun je heel gemakkelijk leningen en doorlopende kredieten vergelijken. Op deze manier bespaar je veel onnodige kosten. Hier vind je een overzicht van de huidige rentetarieven. Wil je weten wie voor jou de voordeligste kredietverstrekker is? Vraag bij PrizeWize dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Vergelijkingsoverzcht van 23 kredietverstrekkers. Je kunt selecteren op soort lening en vergelijken op actuele rentepercentages. Links naar prospectus en aanvraag offertes.

Rol van de vergelijkingssite: leadgenerator

Vergelijk leningen via pricewise.nl


Geld.nl

Via Geld.nl kun je de verschillende aanbieders van kredieten vergelijken en zo het goedkoopste doorlopend krediet vinden. Een goedkoop doorlopend krediet gaat niet alleen om de laagste rente maar ook om de andere voorwaarden. Door offertes aan te vragen kun je verschillende doorlopend kredieten op specifieke kenmerken vergelijken. Vergelijk leningen van 12 kredietverstrekkers

Rol van de vergelijkingssite: Doorverwijzen naar de site van kredietverstrekkers

Lenen vergelijken met geld.nl


Fx.nl

Vergelijken loont. Wie regelmatig zijn leningen vergelijkt en overstapt naar de goedkoopste aanbieder, kan honderden euro's per jaar besparen. FX.nl helpt je hierbij met slimme vergelijkingen en nuttige informatie. Vergelijk hier snel de actuele leenrentes van 27 kredietverstrekkers voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Vind alle informatie over de rentes en voorwaarden van een lening. Bereken hoeveel je kunt lenen en vraag in 2 stappen gratis offertes voor leningen aan om direct geld te lenen

Rol van de vergelijkingssite: Doorverwijzen naar de site van kredietverstrekkers

Leningen vergelijken met Fx.nl


Rente.nl

Op zoek naar een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet? Op Rente.nl vergelijk je eenvoudig alle leningen op rente en voorwaarden voor de beste lening tegen de laagste rente. Rente.nl biedt een compleet overzicht van alle leningen van Nederland. Op basis van jouw wensen en voorkeuren bereken je snel welke lening het beste bij jou past en kun je deze direct via Rente.nl afsluiten.

Rol van de vergelijkingssite: Doorverwijzen naar kredietverstrekkers


Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is opgericht om particuliere en zakelijke bezoekers op een 100% onafhankelijke manier te helpen met het kiezen van de juiste lening adviseur. Ze willen een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle lening advieskantoren in Nederland. Door alle informatie over advieskantoren en klantervaringen te verzamelen, helpen ze bezoekers op de website om een betere keuze te maken. Consumentenbond is aandeelhouder in dit initiatrief.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar lening adviseurs

Vergelijk lening adviseurs met advieskeuze.nl


Loanz.nl

Op Loanz.nl zie je niet alleen de meest actuele rentepercentages, maar lees je ook hoe andere consumenten bepaalde financiele producten ervaren. Doordat consumenten een beoordeling plaatsen helpen zij anderen consumenten om weloverwogen keuzes te maken alvorens zij een financieel product afsluiten. En juist het plaatsen van een review is van groot belang voor Loanz.nl.

Rol van de vergelijkingssite: Doorverwijzen naar kredietverstrekkers


Deze vergelijker van lening vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite leningen


Met een lening vergelijkingssite vergelijk je leningen op kenmerken zoals leenbedrag, persoonlijke lening, doorlopend krediet, aflossingspercentage, kredietverstrekker, productvoorwaarden, looptijd, bkr toetsing of rente.

Maar wie vergelijkt de leensites en lening vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven