Kinderopvang vergelijken

Vergelijker van kinderopvang vergelijkingssites. Je ziet hier de best bezochte kinderopvang vergelijkingssites. Vergelijk de beste kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouders via kinderopvang sites en vergelijkers van je keus.


 

Kinderopvang vergelijkingssites

Best bezochte kinderopvang sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Oudermatch.nl

Oudermatch brengt ouders, oppassers en/of gastouders uit de buurt met elkaar in contact zodat zij samen de kinderopvang kunnen organiseren. Ook kunnen ouders met elkaar in contact treden, zodat bijvoorbeeld de kinderen af en toe met elkaar kunnen spelen of indien dat mogelijk ouders met elkaar de kinderopvang kunnen regelen. Registreren doe je gratis en vrijblijvend. Ook kun je berichten van anderen gratis inzien en gratis beantwoorden.

Vergelijk oppassers bij oudermatch.nl


Vergelijkdekinderopvang.nl

VergelijkDeKinderopvang.nl is het eerste onafhankelijke platform voor (aanstaande) ouders waar zij een kinderdagverblijf (0 - 4 jaar) kunnen zoeken, vergelijken en beoordelen. Ze maken kwaliteitsverschillen van de kinderdagverblijven inzichtelijk, zodat je als ouder de juiste keuze voor een kinderdagverblijf kunt maken. Op VergelijkDeKinderopvang.nl vindt je alle relevante informatie die je zou moeten weten als je een keuze maakt voor een kinderdagverblijf.

kinderdagverblijven vergelijken met vergelijkdekinderopvang.nl


Kinderopvang.org

Dankzij Kinderopvang.org vind en vergelijk je razendsnel kinderdagverblijven, bso's en gastouders bij jou in de buurt. Onze site is onafhankelijk. De resultaten sluiten volledig aan bij jouw zoekopdracht en worden niet beinvloed door bijvoorbeeld reclame-inkomsten. Naast de profielen van 12.500 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra, die al op de site staan, komen er naar verwachting 5.000 profielen van gastouders bij.

Vergelijk kinderopvang via kinderopvang.org


Kinderopvangkaart.nl

De website www.kinderopvangkaart.nl wil de transparantie in de kinderopvang vergroten door ouders te helpen om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van het aanbod van kinderopvangorganisaties. Daarnaast kunnen ouders de geselecteerde locaties met elkaar vergelijken op het gebied van aangeboden kwaliteit en prijsstelling.

Oppassers vergelijken bij kinderopvangkaart.nl


Oppassers.nl

Oppassers.nl is een site voor het vinden van een oppas of gastouder. Vele gezinnen zoeken naar geschikte kandidaten via deze site maar ook oppassers kunnen in contact komen met gezinnen. Meld je aan als oppasser of gastouder en kom in contact met gezinnen bij jou uit de buurt voor oppaswerk. Registreren bij oppassers.nl is helemaal gratis en 100% veilig.

Oppassers vergelijken bij oppassers.nl


Kinderopvangonline.nl

Kol.nl staat voor kinderopvangonline en is een van de de meest bezochte kinderopvangsites van Nederland. Met een compleet kinderopvangbestand van Nederland hebben we de beste zoekmachine voor ouders die op zoek zijn naar kinderopvang. Ze zijn de etalage van de kinderopvang waarop je je kunt presenteren met informatie over je beschikbare plaatsen, openingstijden, fotocontactpersonen en een link naar je website. Zoeken kan op postcode en leeftijdscategorie, vergelijk ook de opvang met beschikbare plaatsen

Kinderopvang vergelijken bij kinderopvangonline.nl


Kinderdagverblijven-vergelijken.nl

Je kan hier snel en eenvoudig meerdere kinderdagverblijven zoeken en vergelijken. Aan de hand van 4 eenvoudige stappen ontvang je vrijblijvend informatie van verschillende kinderdagverblijven bij je in de regio. Zoek op provincie, postcode gebied en soort opvang


 

Deze vergelijker van kinderopvang vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite of webshop


Vergelijkingssite kinderopvang


Met een kinderopvang vergelijkingssite vergelijk je kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouders op kenmerken zoals locatie, openingstijden, aantal kinder opvang plaatsen of beoordelingen.

Maar wie vergelijkt de kinderopvang sites en kinderopvang vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de kinderopvang vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven