Salons vergelijken

Vergelijker van salon vergelijkingssites. Best bezochte salon vergelijkingssites en hoeveel salons en spa's je vergelijken kunt. Vergelijk de beste kapsalons, beauty salons, nagelstudio's, massage salons via kappersites en salon vergelijkers van je keus.

 

Salon vergelijkingssites

Best bezochte sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Kapper Image Banner 468 x 60

Treatwell helpt consumenten bij het online zoeken, vergelijken en boeken van treatments* bij beauty-, massage- en kapsalons en andere zaken in de beauty en wellness branche. Treat yourself well en boek een treatment bij je favoriete salon -of zoek er een die je nog niet kent.

Vergelijk salons via treatwell.nl


Wiewathaar.nl

Wiewathaar.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite van kappers en haarproducten. Leer van de ervaringen van anderen en vind hier jouw perfecte kapper of het product dat bij je haar past. WieWatHaar maakt het je makkelijk, je bent een klik verwijderd van meer dan 22.000 kappers en 5.000 haarproducten! Bovendien kun je de kappers en producten verfijnen op jouw zoekcriteria.

Kappers vergelijken met WieWatHaar.nl


SpaOnline.com is Nederlands grootste wellness speler, waar de klant meer dan 200 spa's kan vergelijken, honderden reviews lezen en boekingen maken.

Vergelijk salons via spaonline.com


Beautybookers.nl

Zoek je een nieuwe schoonheidssalon of wil je een afspraak bij je vertrouwde kapper? Vind, vergelijk en maak online een afspraak bij heel veel salons in jouw buurt

Salons vergelijken bij beautybookers.nl


 

Deze vergelijker van salon vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe kapper of salon vergelijkingssite


Salon vergelijkingssite


Met een salon vergelijkingssite vergelijk je herenkappers, dameskappers, black hair kappers, thuiskappers, schoonheid salons, nagel studio's, massage salons, en spa's op kenmerken zoals locatie, haartype, haarprobleem, wassen, knippen, haren kleuren, reviews of prijs.

Maar wie vergelijkt de kappersites en kapper vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven