Supermarkten vergelijken

Vergelijker van supermarkt vergelijkingssites. Best bezochte supermarkt vergelijkingssites en wat je vergelijken kunt. Vergelijk de beste supermarkt aanbiedingen en boodschappen via supermarkt sites en vergelijkers van je keus.


 

Supermarkt vergelijkingssites

Best bezochte supermarkt sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Voordeelmuis.nl

Overzicht van alle folder aanbiedingen in Nederland. Je kunt supermarkten vergelijken en filteren op postcode, steden, categorieen en winkels. Voeg aanbiedingen toe aan jouw eigen lijst

Vergelijk supermarkt aanbiedingen via voordeelmuis.nl


Biernet.nl

Met maandelijks rond de 250.000 bezoekers en meer dan 40.000 pagina's online is Biernet.nl de grootste biersite van Nederland. De redactie houdt bierliefhebbers en bierdrinkers, behalve met de wekelijkse aanbiedingen, op de hoogte van alles wat er omtrent bier gebeurt. Dit doen ze door middel van nieuwsberichten, commercials en evenementen. Biernet vergelijkt alle actuele bier aanbiedingen van supermarkten, slijterijen, groothandels en webwinkels. Op dit moment zijn er ruim 150 bier aanbiedingen. Vergelijk bieraanbiedingen van 29 supermarkt ketens.

Vergelijk bieraanbiedingen bij biernet.nl


Supermarktaanbiedingen.com

Met supermarkt aanbiedingen.com vergelijk je prijzen en aanbiedingen van alle grote landelijke supermarkten. Niet alleen aanbiedingen worden weergegeven maar ook standaard productvergelijking behoort tot de mogelijkheden. Het komt voor dat een product bij een supermarkt in de aanbieding is, maar dat de normale prijs van een andere supermarkt toch lager ligt. Met deze vergelijkingssite zoek en vergelijk je de supermarktaanbiedingen

Vergelijk supermarkt aanbiedingen met supermarktaanbiedingen.com


Yenom.nl

Op deze site geeft Yenom dagelijks een overzicht van de aanbiedingen van landelijke en regionale supermarkten en slijterijen. Om je te helpen de openingstijden of het adres van de winkels waar de aanbiedingen en kortingen gelden te vinden, bieden ze je een compleet adressen overzicht met zoekfunctie (winkelzoeker.yenom.nl). Als je wil weten welk recept je kan maken met de ingredienten die in de aanbiedingen zijn kun je een kijkje nemen op hun Recepten pagina.

Vergelijk supermarkten via yenom.nl


Supers.nl

Elke maand vergelijken ze bij 18 supermarkten de schapprijzen van circa 25-30 veel voorkomende merkproducten. Er worden alleen schapprijzen van A-merk-producten vergeleken. Dat lijkt misschien raar, omdat die producten meestal het duurste zijn in hun soort. Maar merkproducten lenen zich het beste voor een eerlijke, algemene prijsvergelijking. Deze site toont ook algemene prijs en kwaliteitsvergelijking van supermarktketens.

Supermarkten vergelijken met supers.nl


Fairsharing.nl (nieuw)

Nu moet je maar geloven wat supermarkten in de reclame beweren: dat zij de allergoedkoopste zijn. Alle aanbiedingen in hun folders, advertenties en schappen schreeuwen dat uit. Maar hoe zit dat met de andere boodschappen op jouw lijstje? Betaalt u daar niet veel te veel voor? Je kunt dat in je eentje nooit uitpluizen. Daarom is er nu de Fair Sharing Foundation. De vergelijk opties zijn nog in ontwikkeling.

Supermarkten vergelijken met fairsharing.nl


Kortingzoeker.nl

Geld besparen was nog nooit zo makkelijk. Vergelijk de aanbiedingen van winkels bij jou in de buurt. Ze verzamelen alle aanbiedingen en vestigingen van de Nederlandse supermarkten, slijterijen en drogisterijen. Kortingzoeker verzamelt wekelijks alle alle supermarkt aanbiedingen


Bonspion.nl (consumenten tip)

BonSpion is een prijsvergelijker voor supermarkt en drogist. Ze laten zien waar je de laagste prijs betaalt. BonSpion is van en voor alle Nederlanders. Iedereen helpt mee door prijzen in te voeren van zelf gekochte artikelen. Wil je weten waar je het goedkoopst uit bent? Doe mee en vergelijk de prijzen van alle supermarkten en drogisterijen in jouw omgeving. Je kunt zoeken op postcode naar supermarkt aanbiedingen in de buurt


Laathetmeweten.nl

Wat de oprichters graag willen bewerkstelligen is dat de consument tijdig wordt geinformeerd over de producten van zijn of haar keuze. Zij hebben een technologie ontwikkeld die dit mogelijk maakt. De eerste toepassing hiervoor is de dagelijkse boodschappen. De consument kiest zijn product en ze informeren wanneer het product in de aanbieding is. Randvoorwaarden hierbij zijn eenvoud, bedieningsgemak en flexibiliteit voor de consument. Vergelijk aan de hand van je boodschappenlijstje de prijzen in de buurt.


Foodhouse.nl

Foodhouse is een website en app om eenvoudig informatie over voedingsproducten op te zoeken en met elkaar te vergelijken, en hier informatie over te vinden. Foodhouse is gemaakt voor zowel consumenten als zakelijke belanghebbende partijen.


Supermarktx.nl (nieuw)

Dit platform biedt consumenten de mogelijkheid om per product uit te zoeken in welke supermarkt dit het goedkoopst wordt aangeboden. Naast het zoeken op een bepaald product, is het ook mogelijk om een hele boodschappenlijst in te voeren zodat duidelijk wordt waar het meeste voordeel kan worden gehaald. Via SupermarktX kunnen consumenten onder meer producten vergelijken bij Albert Heijn, Plus, Boni, Deka en Hoogvliet. In totaal vertegenwoordigen deze supermarkten meer dan 60 procent van de Nederlandse markt.

Vergelijk supermarkten met supermarktx.nl


Deze vergelijker van supermarkt vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Supermarkt vergelijkingssite


Met een supermarkt vergelijkingssite vergelijk je boodschappen bij verschillende supermarken op kenmerken zoals categorie, merk, of aanbieding.

Maar wie vergelijkt de supermarkt sites en supermarkt vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de supermarkt vergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven