Spaarrekeningen vergelijken

Vergelijker van spaarrekening vergelijkingssites. Best bezochte spaarrekening vergelijkingssites en hoeveel spaarrekeningen vergeleken worden. Vergelijk de beste rentes voor het sparen via spaarrekening vergelijkers van je keus.

 

Spaarrekening vergelijkingssites

Best bezochte webites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl

Independer biedt je een helder overzicht van vrijwel alle spaarrekeningen en deposito's in Nederland. De voorwaarden en plus- en minpunten worden in het overzicht meegenomen. Je kunt dus direct een keuze kunt maken voor de bank die bij jouw wensen past. De rentetarieven worden dagelijks ververst zodat je altijd zeker kunt zijn van de juiste rente. Via Independer.nl vergelijk je 72 spaarrekeningen en 25 deposito rekeningen, zowel op rente als voorwaarden.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator, direct kanaal Achmea groep

Vergelijk spaarrekeningen bij independer.nl


Pricewise.nl

Via PrizeWize vergelijk je heel makkelijk verschillende spaarrekeningen met de daarbij behorende rentetarieven en voorwaarden. PrizeWize streeft ernaar zo volledig mogelijk te zijn in de vergelijking van spaarrekeningen. Selecteer op inleg en spaarvorm.

Rol van de vergelijkingssite: leadgenerator

Vergelijk sparen via pricewise.nl


Geld.nl

Het afsluiten van een spaarrekening is heel eenvoudig. Vaak openen mensen een spaarrekening bij de bank waar zij ook een betaalrekening hebben. Dit is echter niet verplicht. Het is verstandig om verschillende spaarrekeningen met elkaar te vergelijken op basis van rente en voorwaarden. Heb je de ideale spaarrekening gevonden? Dan kun je deze eenvoudig via Geld.nl of de betreffende bank afsluiten. Vergelijk 64 spaarrekeningen.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator, doorverwijzen naar sites van reisverzekeraars

Spaarrekeningen vergelijken met geld.nl


Spaarrente.nl

Biedt uw spaarrekening op dit moment een aantrekkelijke rente? Veel mensen weten niet exact wat de actuele spaarrente is op hun spaarrekening. Regelmatig de hoogste rente vergelijken is verstandig en kan zonder veel moeite een flinke winst op leveren. Je kunt 33 spaarrekeningen vergelijken. Extra informatie per rekening en consumentenbeoordelingen.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar sites van spaarbanken

Sparen vergelijken bij spaarrente.nl


Sparen.nl

Op sparen.nl kun je via diverse tools spaarproducten met elkaar vergelijken op basis van jouw persoonlijke situatie en voorkeur. Daarnaast vindt je veel informatie over diverse vormen van sparen, uiteenlopend van internetsparen tot lijfrentepolissen.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar sites van spaarbanken

Vergelijk spaarrekeningen via sparen.nl


Mistermoney.nl

De Mister Money Spaarmodule geeft je direct een duidelijk en eenvoudig inzicht in de verschillende spaarvormen, aanbieders en actuele rente tarieven. Hierdoor kun je simpel de aanbieders met elkaar vergelijken, beslissen wat het beste bij jouw situatie of wensen past en direct informatie aanvragen. Getoonde rentetarieven geven de basisrente (standaard rente) alsook de maximale rente (basisrente inclusief eventuele opslag voor inleg, looptijd en spaarsaldo) weer. Getoonde rentetarieven geven de basisrente (standaard rente) alsook de maximale rente (basisrente inclusief eventuele opslag voor inleg, looptijd en spaarsaldo) weer.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar sites van spaarbanken


Rente.nl

Op Rente.nl vind je snel en eenvoudig een overzicht van de beste rentes op het gebied van sparen, banksparen en pensioensparen. Rente.nl biedt een compleet overzicht van aanbieders en producten zodat jij zeker weet dat jij de beste rente ontvangt voor jouw situatie. Vergelijkingsoverzicht spaarrentes. Uitgebreide productinformatie.

Rol van de vergelijkingssite: Doorverwijzen naar pensioenaanbieders


Moneymagazine.nl

Op zoek naar de hoogste spaarrente? De rentetarieven kunnen behoorlijk verschillen per spaarproduct en aanbieder. Op MoneyMagazine kun je snel zien welke aanbieder de hoogste rente biedt voor jouw spaarproduct. Vind hier bijvoorbeeld de hoogste rente deposito of internet sparen, maar ook de hoogste rente jeugdsparen. Je kunt 50 spaarrekeningen vergelijken op spaarvorm en rente

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar sites van spaarbanken


Spaarrentehulp.nl

Bij de keuze van een spaarproduct wordt vaak vooral gekeken naar de hoogte van de spaarrente. De spaarrekening met de hoogste spaarrente is echter lang niet altijd de beste keuze. De overige voorwaarden van een spaarrekening zijn net zo belangrijk. Op deze site helpen ze jou de spaarrekening te vinden die in jouw situatie het meest geschikt is. Vergelijking van 50 spaarrekeningen. Diverse selectiemogelijkheden, zoals onder welk garantieregeling de spaarrekening valt.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar sites van spaarbanken


Sparenvergelijk.nl

Krijg je genoeg spaarrente voor jouw spaargeld? Is het verstandig om van spaarbank te veranderen? Haal het maximale uit jouw spaargeld met behulp van hun spaarcalculator. Je kunt 50 spaarrekeningen vergelijken op rente en voorwaarden

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar sites van spaarbanken


Sparenvergelijken.nl

Zoek je de rente die jouw spaargeld verdient? Op dit moment is het lastig om een hoge rente voor sparen te vinden. De rentestanden zijn laag want de banken kunnen goedkoop bij de overheid lenen. Toch zijn er gerenommeerde banken die wel een aantrekkelijke rentevergoeding voldoen. Kijk verder bij hun overzichten van spaarrekeningen met de hoogste spaarrente. Bekijk hun overzichten van spaarrekeningen in Nederland met de actuele spaarrentes. Bij de vergelijkingen wordt gekeken naar de rentevergoeding over langere tijd. Spaarrekeningen en spaardepositos worden vergeleken op basis van de verstrekte rente over de afgelopen zes maanden

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar sites van spaarbanken


Deze vergelijker van spaarrekening vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite sparen


Met een spaarrekening vergelijkingssite vergelijk je spaarrekeningen of deposito's op kenmerken zoals spaarrente, vrij opneembaar, rentevaste periode, bonusrente, opname kosten of klant beoordelingen.

Maar wie vergelijkt de spaarekening vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven