Restaurants vergelijken

Vergelijker van restaurant vergelijkingssites. Best bezochte restaurant vergelijkingssites en hoeveel restaurants vergeleken worden. Vergelijk de beste restaurants via restaurant sites en vergelijkers van je keus.

 

Restaurant vergelijkingssites

Best bezochte restaurant sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Iens.nl

Iens.nl staat voor onafhankelijke restaurant informatie, met talloze reacties van restaurant bezoekers. Uit eten gaan begint en eindigt op iens.nl. Je vindt er alle restaurants in Nederland, reserveert er bij een groeiend aantal restaurants direct online een tafel via het reserveringssysteem SeatMe en deelt er achteraf je ervaring met andere restaurantliefhebbers.

Vergelijk restaurants via iens.nl


Dinnersite.nl

Vanuit de gedachte dat smaken nu eenmaal verschillen wil dinnersite zo laagdrempelig en zo breed mogelijk zijn. Zonder pretenties maar gewoon een complete service die goed en snel werkt voor iedereen die op zoek is naar een lekker restaurant. Met uiteraard de nodige aandacht voor kwaliteit en uitstraling. Vergelijk bezoekerreacties van ruim 12.000 restaurants. Bekijk direct foto`s en menukaarten. Veel zoek opties.

Restaurant aanbieding vergelijken via dinnersite.nl


Restaurants.nl

Vergelijk op dit moment tussen de 12000 en 15000 restaurants. in tegenstelling tot veel andere gidsen verzamelt restaurants.nl ook zelf kenmerken van restaurants. Deze site is dus niet afhankelijk van of en hoeveel informatie
restaurateurs verstrekken

Vergelijk restaurants bij restaurants.nl


Delekkerstesushi.nl (nieuw)

De laatste tijd wordt Nederland overspoeld met nieuwe sushi restaurants. De meerderheid van deze restaurants hebben een All you can eat concept. Hoewel deze restaurants voor een concurrerend geprijsd bedrag sushi en andere Japanse gerechten serveren, is er eigenlijk niet een website in Nederland die een goed overzicht heeft van de kwaliteit van deze sushi. Op deze website vindt je een overzicht van diverse Japanse restaurants en producten in Nederland. Deel jouw sushi ervaring & geef een sterren beoordeling.

Sushi restaurants vergelijken met delekkerstesushi.nl


Uitetenin.nl

UitEtenIn.nl, misschien wel de meest complete restaurantgids die er te vinden is. Ze geven een volledig overzicht van restaurants, maar er is meer. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Diner Discounts of lees de beoordelingen van jouw favoriete restaurant. Uitetenin.nl is een onafhankelijke digitale restaurantgids voor beoordelingen van restaurants in Nederland.

Restaurants vergelijken via uitetenin.nl


Tafelreserveren.nl (tip)

Tafelreserveren.nl is een site die je in staat stelt om bij elk restaurant in Nederland een tafeltje te boeken. Naast uitgebreide informatie van restaurants hebben we ook reviews van andere sites verzameld zodat je een goede keuze kan maken.

Restaurants vergelijken via tafelreserveren.nl


Restaurantgids.nl

Een restaurant zoeken op Restaurantgids.nl is eenvoudig maar doeltreffend zoeken naar restaurants in Nederland. Lekker uit eten begint daarom altijd op Restaurantgids.nl. De gids wordt dagelijks bijgewerkt met de nieuwste gegevens. Dus of je nu een Nederlands, Frans, Chinees, Indisch, Spaans, Thais, Italiaans of ander restaurant zoekt, bij hun ben je aan het juiste adres. Vergelijk meer dan 17.000 restaurants.

Restaurants vergelijken via restaurantgids.nl


Rest.nl

Rest.nl vindt horecabedrijven in de categorieen: Restaurant, Eetcafe, Steakhouse, Grill, Kip, Vis, Ribs, Sate, Barbecue, Biologisch, Vegetarisch, Pannenkoeken, Poffertjes, Patisserie, Fingerfood, Buffet, Catering, Partycentrum, Partyservice, Oosters, Chinees, Indisch, Kantonees, Wok, Japans, Sushi, Teppanyaki, Indonesisch, Javaans, Indiaas, Tandoori, Hindoestaans, Koreaans, Thais, Vietnamees, Aziatisch, Europees, Balkan, Vlaams, Fondue, Bistro, Brasserie, Creperie, Grieks, Iers, Italiaans, Pizza, Mediterraan, Portugees, Tapas, Argentijns, Braziliaans, Mexicaans, Surinaams, Fusion, Turks, Afrikaans, Egyptisch, Eritrees, Ethiopisch, Marokkaans, Tunesisch, Cafetaria, Fastfood, Snackbar, Kebab, Shoarma, Broodjes, Lunch, Ontbijt, Ijssalon, Cafe, Bar, Feestcafe, Grandcafe, Tearoom, Pub, Wijn en Hotel. Je kunt vergelijken en oordelen via nominaties.

Restaurants vergelijken via rest.nl


Deze vergelijker van restaurant vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Restaurant vergelijkingssite


Met een restaurant vergelijkingssite vergelijk je restaurants op kenmerken zoals soort keuken (internationaal, hollands, frans biologische, italiaans), openingsdagen, soort maaltijd (diner, lunch, brunch, ontbijt), catering, afhalen of high tea.

Maar wie vergelijkt de restaurant sites en restaurant vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de restaurant vergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven