Reisverzekeringen vergelijken

Vergelijker van reisverzekering vergelijkingssites. Best bezochte reisverzekering vergelijkingssites, reisverzekering sites en hoeveel reisverzekeraars vergeleken worden. Vergelijk reisverzekeringen via vergelijkers van je keus

 

Reisverzekering vergelijkingssites

Best bezochte reisverzekering sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl

Vergelijken bij Independer is heel eenvoudig. Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en je ziet direct welke reisverzekering het beste voldoet aan jouw wensen. Als je wilt, kun je de reisverzekeringen nog met elkaar vergelijken of de details bekijken. Vergelijk 80 reisverzekeringen. Geeft na het invoeren van je gegevens een top 3 advies op basis van prijs/kwaliteit. Je kunt deze verzekeringen zelf verder beoordelen.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator, direct kanaal Achmea groep

Vergelijk reisverzekeringen via independer.nl


Pricewise.nl

Via PriceWise vergelijk je duidelijk de verschillende soorten reisverzekeringen met elkaar en het is mogelijk om een reisverzekering gelijk af te sluiten. Door je reisverzekering te vergelijken kan je veel geld besparen. PrizeWize streeft ernaar zo volledig mogelijk te zijn in de vergelijking van verzekeringen. Ook Direct Writers worden meegenomen in de vergelijking .

Rol van de vergelijkingssite: leadgenerator

Reisverzekeringen vergelijken bij pricewise.nl


Fotocamera gestolen, bagage beschadigd, een ongeluk: het kan allemaal gebeuren als je op reis bent. Met een reisverzekering voorkomt je dat je deze kosten zelf moet betalen. Op hoyhoy.nl (voorheen verzekeringssite.nl) vindt je eenvoudig de beste reisverzekering met een scherpe prijs. Als je overstapt, kun je bovendien vele euro's per jaar besparen. Vergelijk reisverzekeringen van 31 verzekeraars en geeft na het invoeren van gegevens een top 3.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator

Vergelijk reisverzekeringen bij hoyhoy.nl


Geld.nl

Vergelijk 75 reisverzekeringen op premie en voorwaarden en vind die goedkope reisverzekering met goede voorwaarden. Ontdek zelf hoe eenvoudig je kunt besparen op je reisverzekering.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator, doorverwijzen naar sites van reisverzekeraars

Reisverzekering vergelijken met geld.nl


Easyswitch.nl

Reisverzekeringen vergelijk je eenvoudig bij EasySwitch.nl. Op basis van jouw wensen krijg je een overzicht van voordelige reisverzekeringen

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen

Vergelijk reisverzekeringen met easyswitch.nl


Gerust.nl

Vergelijk reisverzekeringen om te voorkomen dat je meer betaalt dan nodig is of dat je ergens anders veel betere polisvoorwaarden hebt. Gerust.nl vergelijkt reisverzekeringen met elkaar op premie en dekking. Je kan zelf aangeven welke dekking jij belangrijk vindt bij het afsluiten van een reisverzekering. Uit de vergelijking komen vervolgens de reisverzekeringen die passen bij jouw wensen en financiele situatie.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator


Vergelijkingssite.com (nieuw)

Hier kun je elke reisverzekering vergelijken op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Vermeld jouw gegevens en kies de meest geschikte of goedkoopste reisverzekering.

Vergelijk reisverzekeringen met vergelijkingssite.com


Deze vergelijker van reisverzekering vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite reisverzekering


Met een reisverzekering vergelijkingssite vergelijk je reisverzekeringen op kenmerken zoals wie mee verzekeren (partner of kinderen), kortlopend of doorlopend, Europa of wereldwijd, dekking contant geld of extra dekkingen zoals geneeskundige kosten, wintersport, onderwater sport, gevaarlijke sporten, automoblisten hulp, overlijden, invaliditeit, zakenreis of studie/stage.

Maar wie vergelijkt de reisverzekering sites en reisverzekering vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de reisverzekering vergelijkingssite welke volgens jou de beste is links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven