Producten vergelijken

Vergelijker van productvergelijkingssites , vergelijkingssites voor producten. Best bezochte productvergelijkingsites en hoeveel aangesloten webshops vergeleken worden. Vergelijk de beste producten via productvergelijkers van je keus.

 

Productvergelijkingsites

Best bezochte productvergelijkingssites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Consumentenbond.nl

De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten waar ze vinden wat ze zoeken en krijgen waar ze recht op hebben. Onderzoeken, vergelijkingen en consumentenadvies voor producten en diensten. Ruim 2000 producten en diensten onafhankelijk getest. Niet alle informatie is vrij beschikbaar, daarvoor dien je lid te worden bij de consumentenbond.

Vergelijk producten via consumentenbond.nl


Besteproduct.nl

Consumentenwebsite BesteProduct.nl helpt je bij de aankoop van producten. Check de testen (met videoverslag) van onze redactie of andere experts en lees reviews van consumenten. Vergelijk ruim 100.000 producten, met prijscheck. Vergelijk producten met informatie over vergelijkingsoordeel van vakbladen, gebruikers en prijs/kwaiteitverhouding.

Vergelijk producten bij besteproduct.nl


Alatest.nl

AlaTest is een unieke service die consumenten helpt bij het maken van de juiste beslissing bij het kiezen van een product. Dit doen ze door hen objectief te informeren over de kwaliteit van de producten. AlaTest verzamelt reviews van gebruikers en experts om je te helpen om de beste producten op de markt te vinden. De productinformatie via meer dan 600 bronnen. Vergelijk op professionele reviews, een kwaliteitsoordeel, productgegevens en de laagste prijzen op lokale markten.

Producten vergelijken met alatest.nl


BesteConsumentenKoop.nl

BesteConsumentenKoop.nl laat jou zien welke producten door deskundigen en consumenten als beste koop, best getest of best beoordeeld worden getest en/of ervaren. Daarnaast zoeken ze voor je uit waar deze producten tegen de laagste prijs en met de beste garanties per direct te verkrijgen zijn. Dit houdt in dat alle producten op voorraad zijn en binnen enkele dagen bij jou thuis kunnen staan. Ze zoeken de beste producten door onder andere de verschillende vergelijkingssites, tientallen internetwinkels en vele vakbladen en magazines (waaronder die van de Consumentenbond en de ANWB) voor jou in de gaten te houden.

Beste koop


Vindproduct.nl

Productvergelijkingssite VindProduct.nl vergelijkt zowel producten als prijzen. Vind de prijs van producten bij diverse online webwinkels en bij verschillende postorder bedrijven. Vergelijk producten op categorie of rechtsreeks via een zoekbox.

Vergelijk producten via vindproduct.nl


Simpler.nl (nieuw)

De nieuwe manier van producten zoeken. Beantwoord simpele vragen, vind producten die bij jou passen en vind een webshop om het te kopen.

vergelijk producten bij simpler.nl


Deze productvergelijkingssite vergelijker accepteert alle productvergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Productvergelijkingssite


Met een productvergelijkingssite vergelijk je producten op kenmerken.

Maar wie vergelijkt de vergelijkingssites voor producten en productvergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de product vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Via plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven