Prijzen vergelijken

Vergelijker van prijsvergelijkingssites. Best bezochte prijsvergelijkingssites en hoeveel aangesloten webshops vergeleken worden. Vergelijk de laagste prijzen via prijsvergelijkers van je keus.

 

Prijsvergelijkingssites

Best bezochte prijsvergelijkingssites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Tweakers.net

Tweakers Pricewatch is prijsvergelijker van het jaar 2010, 2011, 2012 en 2013, en bevat ruim 1 miljoen producten en 2,5 miljoen prijzen van onder andere mobiele telefoons, tablets, laptops en camera's. Vergelijk meer dan 3.000 winkels op basis van laagste prijs of beste gebruikerservaring en bepaal waar je een product het beste online kunt kopen.

Vergelijk prijzen met tweakers.net


Beslist.nl - Slimmer Shoppen

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Hier vind je 24 miljoen producten die je in ongeveer 9000 shops kunt kopen. Je kunt producten, prijzen en shops met elkaar vergelijken en bepalen waar je een product het beste online kunt kopen en bestellen. Dagelijks komen er nieuwe shops en outlets bij. Zo is je prijsvergelijk altijd actueel en vind je zo online de beste aanbiedingen, goedkope prijzen en nieuwe producten en outlets.

Prijsvergelijken via beslist.nl


Kieskeurig.nl

Prijsvergelijk, productvergelijk, reviews en betrouwbare informatie over veilig kopen op internet voor en door consumenten op Kieskeurig. Bijna 500 aangesloten webwinkels, ook lokale winkels worden vergeleken. Kijken, vergelijken en kopen: Je regelt het nu allemaal via Kieskeurig.nl met de nieuwe dienst Kopen via Kieskeurig.nl

Vergelijk prijzen met kieskeurig.nl


Vergelijk.nl

Op deze site kun je ruim 4 miljoen producten met elkaar vergelijken en de meningen en adviezen van duizenden andere consumenten over producten en winkels lezen. Door je inzicht te geven in de verschillen tussen producten, prijzen en winkels hopen ze het makkelijker voor je te maken om een aankoopbeslissing te nemen.

Prijzen vergelijken met vergelijk.nl


Twenga.nl

Twenga is een open shopping platform: ALLE webwinkels zijn op Twenga te vinden, zonder de noodzaak een commerciele overeenkomst aan te gaan. De natuurlijke zoekresultaten van Twenga rangschikken vervolgens de aanbiedingen afhankelijk van de populariteit van de producten. De plaatsingen van commerciele partners zijn duidelijk gescheiden en op die wijze aangegeven. Wereldwijd ruim 215000 aangesloten webwinkels.

Prijsvergelijken via twenga.nl


ad

Kelkoo onderzoekt miljoenen produkten en duizenden webwinkels zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Ze pluizen alle aanbiedingen uit en geven jou de resultaten waar je precies naar op zoek bent. Wij brengen u het beste van het beste: de merken, de keuzes, de koopjes. Dit in combinatie met het gemak van het internet geeft jou: direct een overzicht, klantervaringen en een goede vergelijking.

Vergelijk prijzen via kelkoo.nl


Ben je op zoek naar prijzen van producten en wil je eerst op prijs vergelijken en ervaringen van anderen lezen? Op Prijsvergelijk.nl vind je een uitgebreid overzicht van product aanbieders en vind je eenvoudig de laagste prijs. Vele webshops zijn aangesloten bij Prijsvergelijk zodat je verzekerd bent van de beste product prijzen.

Prijsvergelijken bij prijsvergelijk.nl


Yippie.nl

Omdat er zoveel webwinkels zijn is er nog maar weinig overzicht tijdens het shoppen. Yippie wil graag direct weten of zij bijvoorbeeld de goedkoopste website te pakken hebben. Of de snelste. Of de meest betrouwbare. En daarom bestaat Yippie. Om tijd en geld te besparen tijdens het shoppen. Deze service werkt via je browser.

Prijs vergelijken bij yippie.nl


Ciao-shopping.nl

Ciao is een online gemeenschap met miljoenen leden die ten behoeve van andere consumenten miljoenen producten en diensten kritisch beschrijven en evalueren. Door de verbinding van objectieve consumentenreviews met actuele prijsinformatie van honderden online verkopers, is Ciao een van de grootste productadviseurs op het Internet. Hier vind je de ervaringen van leden en een vergelijking van de prijsaanbiedingen die beschikbaar zijn in de goedkoopste online winkels. Of je nu zoekt naar de beste dvd-speler, de meest betrouwbare elektriciteitsleverancier of de beste prijs voor een bepaald mobiele telefoonmodel.

Prijzen vergelijken met Ciao-shopping.nl


Allesonlinekopen.nl

Alles Online Kopen is een zoekmachine gebaseerde webshop. Zoeken en eenvoudig vergelijken van alle online webwinkels. Vul een uitgebreide zoekopdracht in, net zoals u dat in Google zou doen. Bijvoorbeeld: rode dames winterjassen. Als je niet de juiste producten vindt, probeer dan jouw zoekopdracht specifieker te maken, meervoud/enkelvoud te wisselen of synoniemen te gebruiken

vergelijk prijzen met allesonlinekopen.nl


Simpler.nl (nieuw)

De nieuwe manier van producten zoeken. Beantwoord simpele vragen, vind producten die bij jou passen en vind een webshop om het te kopen.

vergelijk prijzen bij simpler.nl


Miepkniep.nl

MiepKniep zoekt een lagere prijs voor alles wat je wilt kopen. Ze vergelijken prijzen en bedingen korting. Of het nu gaat om een nieuwe wasmachine of een nieuw bed, via MiepKniep kan je besparen op aankopen. Je vindt hier dus allerlei producten waar wij een goedkope geldige prijs van hebben. Die producten kan je direct vanuit de site bestellen voor de speciale MiepKniep prijs. MiepKniep verkoopt de producten niet zelf, maar selecteert de beste aanbiedingen bij winkels in het hele land.

Vergelijk prijzen via Miepkniep.nl


Blackfridaysale.nl (nieuw)

BlackFridaySale.nl is een grote Nederlandse online prijsvergelijker. Met meer dan 200.000 producten die je kunt vergelijken vind je snel de laagste prijs zodat je eenvoudig en voordelig online kunt shoppen. Bij BlackFridaySale.nl vindt je betrouwbare webshops die voldoen een de beste keurmerken

vergelijk prijzen bij blackfridaysale.nl


Google shopping (beta)


Google shopping

Google Shopping is een extra zoekfunctie binnen de zoekmachine van Google. De bezoeker typt een product of dienst in en hij ziet direct alle aanbieders en alle prijzen van aangesloten webwinkels. Google maakt automatisch een overzicht van de laagste prijzen.

Prijsvergelijken met google shopping


Deze vergelijker van prijsvergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Prijsvergelijkingssite


Met een prijsvergelijkingssite vergelijk je prijzen van producten.

Maar wie vergelijkt de prijsvergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de prijsvergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven