Hypotheken vergelijken

Vergelijker van hypotheek vergelijkingssites. Best bezochte hypotheek vergelijkingssites, rol van de vergelijkingssites en hoeveel hypotheekverstrekkers vergeleken worden. Vergelijk de beste hypotheken via hypotheek sites en vergelijkers van je keus.

 

Hypotheek vergelijkingssites

Best bezochte hypotheek sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl

Weet je al wat beter welke hypotheekvorm of rentevaste periode je wilt en wat je mogelijkheden zijn? Of heb je een hypotheekofferte ontvangen? Maak een hypotheekvergelijking en vind de beste hypotheekrente en voorwaarden. Via Independer.nl vergelijk je ruim 400 hypotheken op rente en voorwaarden. Je kunt ook
de beste hypotheekadviseurs zoeken bij je in de buurt, op basis van consumenten beoordelingen.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator, direct kanaal Achmea groep

Vergelijk hypotheken bij independer.nl


Eyeopen.nl

EyeOpen helpt jou bij het maken van belangrijke financiele keuzes. Dat doen ze met online financieel advies voor complexe producten, zoals hypotheken. De online adviesmodule doorloop je gewoon zelf, waar en wanneer het jou uitkomt. In het hypotheekadvies nemen ze praktisch alle hypotheken en verzekeringen die in Nederland verkocht worden mee. En alleen van aanbieders die geregistreerd zijn bij De Nederlandsche Bank en de AFM.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon

Vergelijk hypotheken via eyeopen.nl


Hypotheek-rentetarieven.nl

Hypotheek-rentetarieven.nl biedt rekenprogramma's die jou snel en direct inzicht geven in jouw financiele situatie. Wil je weten welke hypotheek voor jou het meest voordelig is? Start dan met de persoonlijke hypotheekvergelijking. Ook kun je snel en eenvoudig jouw maximale hypotheek, de verwachte maandlasten of de hypotheekrenteaftrek berekenen. Daarnaast vergelijken ze alle rentepercentages en tonen deze in een hypotheekrente overzicht. Initiatief van NBG Finance

Vergelijk hypotheekrentes bij hypotheek-rentetarieven.nl


Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is opgericht om particuliere en zakelijke bezoekers op een 100% onafhankelijke manier te helpen met het kiezen van de juiste hypotheek adviseur. Ze willen een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle hypotheek advieskantoren in Nederland. Door alle informatie over advieskantoren en klantervaringen te verzamelen, helpen ze bezoekers op de website om een betere keuze te maken. Consumentenbond is aandeelhouder in dit initiatrief.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar hypotheek adviseurs

Vergelijk hypotheek adviseurs met advieskeuze.nl


Hypotheekrente vergelijkingssites


Hypotheekrente.nl

Hypotheekrente.nl biedt jou een hypotheek renteoverzicht aan, dat de rentes van vrijwel alle hypotheek verstrekkers van Nederland bevat. Op deze manier kun je de beste hypotheken vergelijken en bent je verzekerd van de laagste hypotheekrente. Naast het vergelijken van hypotheekrentetarieven kunt je op Hypotheekrente.nl jouw maximale hypotheek en maandlasten berekenen

Vergelijk hypotheken met hypotheekrente.nl


FX.nl is een financiele vergelijkingssite die al sinds 1997 bestaat. Onder andere actuele hypotheekrentes kunnen worden vergeleken. Consumenten kunnen in een oogopslag zien waar ze de laagste rente krijgen. Bij deze banken kun je via FX.nl direct hypotheekoffertes opvragen.

Vergelijk hypotheekrentes bij Fx.nl


Hypotheken365.nl geeft actuele hypotheekrente overzichten en en is een nieuwe portal waar particulieren en ondernemers een hypotheek geheel online kunnen aanvragen en afwikkelen tegen een laag tarief. Er is op dit moment geen enkele partij in Nederland die tegen dit tarief een hypotheek wil en kan afsluiten. Door het optimaal gebruik te maken van de online mogelijkheden houdt Hypotheken365.nl het zeer laagdrempelig voor de klant om een hypotheek af te sluiten.

Vergelijk hypotheekrentes bij hypotheken365.nl


Hypotheekrente.net

Op deze website vindt je alle belangrijke hypotheekverstrekkers en haar hypotheekrentes. Daarnaast bieden ze hypotheekrente nieuws, de beste hypotheekrente acties en veel informatie over allerlei onderwerpen die gerelateerd zijn aan de hypotheekrente.

Vergelijk hypotheekrentes via hypotheekrente.net


Deze vergelijker van hypotheek vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite hypotheken


Met een hypotheek vergelijkingssite vergelijk je diverse hypotheekvormen zoals spaarhypotheek, aflossingsvrije hypotheek, annuiteitenhypotheek, of beleggingshypotheek op kenmerken zoals rentevaste periode, aflossingsvrij, nationale hypotheek garantie, rente of hypotheekvoorwaarden.

Maar wie vergelijkt de hypotheek sites en hypotheek vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven