Huur kamers vergelijken

Vergelijker van huur kamer vergelijkingssites. Best bezochte kamersites en hoeveel kamers, appartementen, studio's, anti-kraak, of studentencomplexen vergeleken worden. Vergelijk huur kamers via kamerhuur sites en kamer vergelijkers van je keus.

 

Kamersites

Best bezochte kamerhuur sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Via kamernet.nl vergelijk je ruim 70.000 aangeboden kamers per jaar. Kamernet.nl berekent geen bemiddelingskosten aan huurders en verhuurders, zoals de meeste kamerbureaus plegen te doen. Hierdoor kan Kamernet.nl zo'n 50 tot 100 keer goedkoper zijn dan een commercieel kamerbureau, waar alleen al de courtage honderden euro's kost.

Huur kamers vergelijken met kamernet.nl


Kamers.nl

Op Kamers.nl vind je een ruim aanbod aan kamers door heel Nederland. Kamers in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden of juist in de kleinere studentensteden vind je op deze website. Door gebruik te maken van de handige filters en zoekcriteria vind je nu nog sneller een geschikte kamer. Zoek je bijvoorbeeld een kamer met of zonder huisgenoten? Vind jij een eigen toilet een absolute pre, maar wil jij best een douche delen met je huisgenoten? Of is juist de huurprijs belangrijk? Geef je voorkeuren aan en ze zoeken voor jou de kamers te huur die bij jou passen

Vergelijk huur kamers bij kamers.nl


Easykamer.nl

Deze kamersite is voor studenten en young-professionals die een kamer/appartement verhuren of zoeken. Op de website plaatsen huurders en verhuurders volledig gratis een advertentie en kunnen zij zoeken tussen beschikbare advertenties en profielen. De service is ook gericht op mensen die een appartement/woning willen delen in de dure steden als Amsterdam en Utrecht


Op zoek naar een leuke kamer? Kamertje.nl heeft een groot aanbod voor je. Het zoeken van een kamer bestaat uit 3 stappen: Zoek een geschikte kamer in de stad van je keuze, verstuur een reactie via de website, de verhuurder zal contact met je opnemen en je bijvoorbeeld uitnodigen voor een bezichtiging. De verdere afwikkeling regel je direct met de verhuurder. Kamer verhuren is hier gratis.

Vergelijk huur kamers via kamertje.nl


Huurwoning per direct te huur!

Studentenkamer, Studio of Appartement huren? Bij Kamerstunt.nl begint de zoektocht naar een nieuwe kamer, studio of appartement.Kamerstunt is geen bemiddelings bureau. Hun doel is huurders en verhuurders direct met elkaar in contact te brengen zodat beide partijen zelf tot een overeenkomst kunnen komen. Vergelijkt bijna 18.000 kamers, studio's en appartementen.

Vergelijk huurkamers met kamerstunt.nl


Via deze site vergelijk je ruim 3900 kamers. Je kunt zoeken op locatie, zoals Amsterdam, Groningen of Utrecht en een maximaal huurbedrag instellen. Kamer.nl geeft als enige kamersite een kamergarantie voor studenten aan het MBO, HBO of WO. Kamer.nl garandeerd dat je binnen 6 maanden een nieuwe kamer hebt. Als dat niet lukt dan krijg je het inschrijfgeld terug.

Vergelijk huurkamers via kamer.nl


Wat Kamers in Nederland onderscheidt met de andere kamerwebsite is dat het geheel gratis is voor zowel huurder als verhuurder. Zo hoeven ze zich buiten de hoge huurprijzen niet druk te maken om onnodig hoge kosten voor alleen het zoeken naar een kamer. Daarnaast hebben ze de link met Facebook gelegd wat zorgt voor een betrouwbaarheid en veiligheid.

Huur kamers vergelijken bij kamersinnederland.nl


Deze vergelijker van huur kamer vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Kamersite


Met een kamersite vergelijk je verschillende typen woonruimtes zoals kamer, appartement, studio, anti-kraak, of studentencomplex op kenmerken zoals huurprijs, oppervlakte, beschikbaarheid of gemeubileerd.

Maar wie vergelijkt de kamerhuur sites en kamer vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de kamersite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven