Diverse vergelijkingssites

Diverse vergelijkingssites. Welke overige vergelijkingssites er zijn, hoe populair ze zijn en wat je kunt vergelijken. Vergelijk de beste producten en diensten en de laagste kosten via vergelijkers van je keus.


Voor je hond


Doggies.nl

Vergelijking van losloopgebieden, restaurants, dierenartsen, hondenscholen, trimsalons, dierenwinkels, uitlaatservices, dagopvang, dierenuitvaart, dierenpensions, dierenasielen.

Vergelijk voor je hond via doggies.nl


Diensten


Snizoo.nl (nieuw)

Op Snizoo kunnen mensen fotografen, rijlessen, tattoo shops, en welnesscentra vergelijken op basis van prijs, reviews en aanvullende specialiteiten.

Vergelijk rijscholen bij snizoo.nl


Private lease


Privateleasecheck.nl

Op privateleasecheck.nl bespaar je veel tijd en vergelijk je eenvoudig de tarieven van alle private lease aanbieders. Ze maken een vergelijking op basis van een tarief waarin alle zichtbare en verborgen kosten zijn verwerkt. Je ziet daarnaast direct welke voorwaarden een aanbieder hanteert. Deze vergelijking helpt jou bij het vinden van een private lease aanbod dat past bij jouw situatie.

Vergelijk private lease via privateleasecheck.nl


Woningisolatie


Woningisolatie-vergelijken.nl is een vergelijkingswebsite waarbij binnen 2 minuten meerdere offertes kunnen worden aangevraagd bij verschillende leveranciers. De doelgroep is de consument die op zoek zijn naar de isolatie van het huis; gevel, dak, vloer, spouwmuur of kruipruimte

Vergelijk woningisolatie offertes met woningisolatie-vergelijken.nl


Gemeentes


Waarstaatjegemeente.nl

Op deze website zie je een dashboard dat is onderverdeeld in de 15 thema's over gemeentelijke onderwerpen.Je kunt de gegevens uit het dashboard gebruiken om te zien waar jouw gemeente staat. Je kunt de gegevens vergelijken met andere gemeenten en, indien je dat wenst, gebruiken om meer inzicht te krijgen, voor informatie voor besluitvorming, agenda vorming, verantwoording of onderzoek.

Vergelijk gemeentes via waarstaatjegemeente.nl


Online backup


Backupvergelijker.nl(nieuw)

Op BackupVergelijker.nl vind je recensies en ervaringen van diverse online backup diensten, vergelijk de backup providers en kies je eigen backup. Hierbij kun je letten op prijs, opslagruimte en proefperiode. Verder informeren we je over de veiligheid en werking van een online backup.

Vergelijk online backup via backupvergelijker.nl


Ski passen


Skipasvergelijken.nl

Vergelijk de prijzen van ski passen van ski gebieden in Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Tsjechie en Zwitserland

Vergelijk ski passen via skipasvergelijken.nl


Deze vergelijkingssite startpagina accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Consumenten vergelijking


Hier zie je meningen, ervaringen en tips van consumenten, en verslagen van de redactie.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven